Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Βραβείο Πρώτου Ανδρικού Ρόλου στο θεατρικό μου έργο «ζωοκτονία εξ αμελείας»!

Η κ. Κατερίνα Λιβαδά στο ρόλο του Αρίστου (όρθια-δεξιά)
(Φωτογραφία από την πρεμιέρα στο Λειβάρτζι, 1 Αυγούστου 2021)


     Θέλω και μέσα από το προσωπικό μου ιστολόγιο να εκφράσω εκ βαθέων τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στην κ. Κατερίνα Λιβαδά, Μέλος του Ερασιτεχνικού Θιάσου της Πάτρας «Ταξιδευτές της Πρόζας», για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (στο ρόλο του «Αρίστου»), στο θεατρικό μου έργο-κωμωδία «ζωοκτονία εξ αμελείας», στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς»! Εξ ίσου οι ευχαριστίες μου, η ευγνωμοσύνη του και τα εκ βαθέων συγχαρητήριά του και σε όλο τον ερασιτεχνικό θίασο - «ομάδα της προσφοράς», τους «Ταξιδευτές της Πρόζας», όπως την έχει ονοματίσει ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης!
     Από την πρώτη στιγμή η υπεύθυνη του θιάσου κ. Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου, καθώς και όλοι οι «Ταξιδευτές» πίστεψαν στο έργο μου, το αγκάλιασαν και δούλεψαν και δουλεύουν ακαταπόνητα επάνω σε αυτό. Το ευχαριστώ της καρδιάς μου κατατεθειμένο! 

      Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΑΛΑΡΥΤΑ ΝΕWS, την έντυπη "αδελφή" της ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και στον Πατρινό Τύπο για την προβολή του θέματος.
     Στο «ζωοκτονία εξ αμελείας» συμπρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου, Νίκος Λιόλιος, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Χριστίνα Σπυροπούλου, Αγγελική Βρεττού, Ναταλία Μπεσαράπμη, Κατερίνα Αντωνακοπούλου, Ελένη Ηλιοπούλου, Αγγελική Μπιλάλη, Τασία Μπιρλή και η guest star η Κατερίνα Λιβαδά.
     Την ομάδα υποστήριξης αποτελούν οι: Φάνης Γιαλυψός, Δημήτρης Βρεττός και Μαρία Καρδαμπίκη. Τιμώμενο πρόσωπο της ομάδας για το 2021, η «ταξιδευτίνα» κ. Αγγελική Μπιλάλη. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και το 2022 (δεύτερη χρονιά παραστάσεων του «ζωοκτονία εξ αμελείας»).

***

     Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» είναι μια από τις σημαντικές εκδηλώσεις που έχουν ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού και είναι ιδέα του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ». Το 2022 έχει πλέον μετεξελιχθεί σε σημαντικό θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού, φτάνοντας αισίως στην 14η χρονιά του και έχοντας κερδίσει τη θερμή ανταπόκριση του κοινού και βέβαια την καίρια συμμετοχή των Ερασιτεχνικών Θιάσων από όλη την Ελλάδα.
     Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πατρέων, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» και τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και Μουσικοσυνθετών (Ε.Ε.Θ.Σ.Μ).
 
Νίκος Χρ. Παπακωνσταντόπουλος, 27.2.2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου