Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Καλαβρυτινά Πασχαλινά έθιμα σε ραδιοφωνική εκπομπή!


   

     Μια πολύ ευχάριστη και ποιοτική εορταστική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο 107.7 Πάτρας», με θέμα τα Πασχαλινά έθιμα στη Δυτική Ελλάδα. Η εκπομπή μεταδόθηκε πανελλαδικά από το δίκτυο των σταθμών «Στο κόκκινο», την Δευτέρα της Δικαινησίμου, 9.4.2018, 9 με 11 το πρωί, όπου είχα την τιμή να μιλήσω τηλεφωνικά για 12 λεπτά για Καλαβρυτινά Πασχαλινά έθιμα, τα οποία ακούστηκαν σε όλη την Ελλάδα! Θερμές οι ευχαριστίες μου στο ραδιοφωνικό σταθμό της Αχαϊκής πρωτεύουσας και στους συντελεστές της εκπομπής κ. Βίκυ Δρακούλη και κ. Θάνο Χριστακόπουλο για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.
      Ευχαριστώ θερμά και τον εκλεκτό φίλο και εκδότη-διαχειριστή της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS» κ. Νίκο Κυριαζή και της νέας έντυπης εφημερίδας «ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» για τις καλές συστάσεις του για την ταπεινότητά μου.
     Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τις πολλές φίλες και φίλους που επικοινώνησαν μαζί μου απ’ όλη την Ελλάδα, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους για την πολύ ποιοτική εορταστική αυτή εκπομπή και τη συμμετοχή μου.
     Μπορείτε να την ακούσετε εδώ:

Νίκος Χρ. Παπακωνσταντόπουλος, 12.4.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου